Princess Salon

Princess Salon 1.0.4

Maak de prinses mooi voor het bal

In het beauty salon spel Princess Salon maak je de prinsessen klaar voor het bal en geef je ze een make-over.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Makkelijk te spelen
  • Veel manieren om de prinses er mooi uit te laten zien
  • Je kunt foto's maken en die delen met vrienden

TEGEN

  • Wordt na verloop van tijd saai
  • Paar bugs

Goed
7

In het beauty salon spel Princess Salon maak je de prinsessen klaar voor het bal en geef je ze een make-over.

Dress to impress


De downloadlink verwijst naar Google Play.

\n

Je kiest uit één van de vier prinsessen. Slechts eentje is beschikbaar voor een gratis make-over, de rest schaf je aan via een in-app aankoop.

Er moet een hoop gebeuren voor je prinses klaar is voor de grote dag. Eerst is het tijd voor de spa: hier was je haar haren en krijgt ze diverse gezichtsbehandelingen voor een stralende huid. Daarna gaan we door naar haar en make-up, waar je een haarstijl uitkiest en vervolgens make-up aanbrengt. Tot slot stel je een outfit samen en match je die met de perfecte accessoires - nu is je prinses helemaal klaar voor het bal.

Bij elk onderdeel kies je uit verschillende behandelingen, haarstijlen, make-up, kleren, etc. Wil je nog meer? Dan schaf je die aan via een in-app aankoop.

Ook leuk: je kunt een foto van je prinses maken en die mailen of delen op Facebook.

Werken in de salon

Het uitvoeren van de behandelingen is leuk en simpel. Onderaan het scherm zie je alle beschikbare behandelingen en make-up. Heb je er eentje uitgekozen, dan sleep je die naar het gezicht van de prinses. Meestal werkt dit prima, hoewel we tegen een paar bugs aanliepen waarbij de make-up kwast vast kwam te zitten en we die niet meer weg konden leggen of op konden rapen.

De prinses aankleden is al net zo makkelijk, Onderaan het scherm zie je de verschillende soorten kleding en alle beschikbare kledingstukken worden getoond aan de rechterkant van het scherm. Met een simpele tik krijgt je prinses iets nieuws aan.

Mooie look

Het design van Princess Salon is mooi en elegant. De meisjes, die elk een ander continent vertegenwoordigen, zien er schitterend uit en doen een beetje denken aan de Disney prinsessen.

Is je prinses klaar, dan zie je haar in al haar glorie in de balzaal. Jammer genoeg is dit gedeelte niet geanimeerd en is het ook niet mogelijk een close-up van haar gezicht te zien. Nu is het een beetje statisch allemaal.

Onze mening

Princess Salon is een leuk en vermakelijk make-over spel dat vooral geschikt is voor jonge meisjes. Als je alle outfits hebt gehad, ben je echter wel een beetje klaar met de gameplay.

Meeste downloads Games voor android

Meer
Princess Salon

Download

Princess Salon 1.0.4

Beoordelingen about Princess Salon